úterý 21. srpna 2012

Zpěvavé léto - kniha šestá - Posedlost

Název: Temné vize #2 - Posedlost
Autor: L. J. Smith

Anotace: Skupina středoškoláků s paranormálními schopnostmi, kteří se sešli v Zetesově institutu, aby své nadání rozvíjeli, odhalí skutečné záměry výzkumného týmu a musí utéct. Mají jedinou naději, a tou je záhadný bílý dům, který všichni viděli ve společném snu. Kromě obtížné cesty je však čeká i řešení dalších problémů a vztahů. Od osudné noci, kdy všichni utekli ze Zetesova institutu, se Gabriel změnil. Přestože Kaitlyn jeho podivínské chování děsí, zároveň ji to k němu přitahuje a chce zjistit, co za tím vězí. Současně se začínají dít zvláštní věci, které naznačují, že je jim v patách někdo, kdo má stejné schopnosti jako oni sami… Podaří se jim najít bílý dům? Nebo už je pro ně příliš pozdě?

Mé hodnocení: 60%/100%
Píseň: Vampire smile - Kyla La Grande

Proč zrovna ona? - Stejně jako tato píseň mne i kniha samotná poměrně zklamala. K oběma jsem přistupovala s očekáváním, které se nakonec úplně nenaplnilo. K Posedlosti se mi hodil i název této písně - Upíři úsměv, i když se v knize upíři jako takoví nevyskytují. Také je písnička docela tajemná, nepředvídatelná i když trošku monotónní - stejně jako kniha.

3 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

pesnička sa tam fakt hodí 8)

Myanmar řekl(a)...

Tahle písnička na mě působila docela zvláštně. Na první pohled se mi líbila moc, ale fakt je, že necítím potřebu pustit si jí podruhé. Knihu jsem nečetla, takže bohužel nemám srovnání :)

Nells řekl(a)...

Myslím, že jsem ohodnotila knihu stejně nebo alespoň podobně :-)

Okomentovat