čtvrtek 21. června 2012

Vítejte prázdniny - Soutěž!


Zdravím všechny a přeji hezký sluníčkový den!
Jak jste si už jistě všimli, Rodaw v Knihankova právě pořádá giveaway, do které je zapojena spousta blogerů a mezi nimi i já. Soutěžní články se měly postovat sice už včera, ale kdo sleduje mé FB stránky ví, že nám nešel internet a naštěstí teď už "faká" a i já přicházím se svým článkem. Soutěž je opět otevřena pro SK i ČR a stačí vyplnit pouze přezdívku a mail, popř. 9 vstupů navíc, které zvyšují vaše šance na výhru.Teď už tedy zbývá pouze jediná otázka..

O co se bude soutěžit?
Do soutěže věnuje nakladatelství FRAGMENT jakoukoli knihu podle vašeho výběru! Vy sami si tedy budete moci vybrat, dle vašeho gusta! No není to skvělé? :)
+ v případě že vše vyjde bude ještě další, samozřejmě knižní, PŘEKVAPENÍ! Nebojte, hned jak se vše potvrdí, tak vás budu informovat :)

a Rafflecopter giveaway

6 komentářů:

Verča řekl(a)...

Děkuji za soutěž, jinak ti ve formuláři nejde vyplnit poslední bod s tou recenzí, tak jen píši, že jsem napsala k Divergenci :))

Lady McFly řekl(a)...

VeEee, moc díky za upozornění - hned to napravím :).

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Super!!
Ještě jednou děkuji, že jsi do tohoto projektu//soutěže šla taky :)) díky díky díky!!

Eruvie řekl(a)...

Díky za soutěž! :)

Paži řekl(a)...

Díky za soutěž. Mám jen menší dotaz. Odjíždím na tábor a vracím se až v půlce července. Kdybych náááhodou vyhrála, jestli by nevadilo, že bych se ozvala až se vrátím. Ještě jednou moc díky

Christie (Neliss) řekl(a)...

Super, thanks for giveaway.;)

Okomentovat