neděle 3. června 2012

Měsíční chvástačka - květen 2012

- Meme, které vytvořila Judit

Člověk se ani nenaděje a najednou tu máme červen a má poslední chvástačka byla z února, s tím by se mělo něco udělat, nemyslíte? Napadlo mě postnout články zpětně, ale já jsem ráda, že si pamatuju co bylo minulý týden a ne tak několik měsíců zpět. Tak jsem se rozhodla pokračovat dál od května. Nyní tedy přicházím se svou měsíční chvástačkou za květen.


Knihy, které jsem si koupila
- Jelikož šetřím, tak jsem si tento měsíc koupila jen jednu knížku ale zato s velkým K. Ano, jedná se o Divergenci! S tímto kousek rozhodně neprohloupíte a tomu, kdo ji ještě nečetl, rozhodně doporučuji! (Má recenze ZDE)


Knihy, které jsem vyhrála
- Minulý měsíc se mi konečně po dlouhé době poštěstilo a já vyhrála u Abyss knihu Šerochodec. Zatím jsem četla jen pár stránek, které mě sice nijak nezaujaly ale moc se mi líbí celý námět knihy, tak uvidíme.


Toť vše. Už teď ale můžu slíbit, že příští měsíc toho bude víc, protože jsem si včera na našem srazu blogerů koupila 2 knihy a příští týden by měly přijít další :). A co vy a vaše přírůstky za květen? Pochlubte se!!!

12 komentářů:

Hanyuu řekl(a)...

Divergence je, koukám, tenhle měsíc naprosto všude :D Taky jsem si ji koupila jen co vyšla :D

Lady McFly řekl(a)...

Hanyuu: Myslím, že se ani není čemu divit! :D

Rodaw z Knihánkova řekl(a)...

Ať žije Divergence!! :)

Wendulka řekl(a)...

Divergenci jsem ještě nečetla :)). A i ta druhá knížka vypadá skvěle :).

Táňa Moučková řekl(a)...

Divergence je nejlepší !! :))

Christie (Neliss) řekl(a)...

Divergent vyzerá úžasne.:) Ja som ju už čítala dávnejšie a je fakt...<3 K výhre gratulujem.:) Šerochodec znie dobre.^^"

Annie řekl(a)...

Divergence goes international.:DD Pardon, to vlastně už dávno. Tak pouze interblogspotional. ;)
A samozřejmě, je skvělá!^^ A dobré fotky na tom topení... :D
K výhře gratuluju a tiše závidím... :D

Kacennnka řekl(a)...

Jo, tak Divergenci mám taky... :D

Lady McFly řekl(a)...

Annie: Jó, někde to člověk fotit musí :D :D

Annie řekl(a)...

McFly: To chápu. :D Já fotila na mojí oblíbené složené dece, protože to je jediný normální pozadí, co tu seženu... :DD

Wolf Draven řekl(a)...

Dobrý výběr! :))

Unknown řekl(a)...

Mychildbook.com is the only site in the world which can provide your children with best personalized books for kids and personalized storybooks. Personalized kids Book build a positive self-image in the children, enhance their self-esteem and promote the joy of reading in them.


Children’s imagination is something which you can enhance by putting them the habit of reading personalized storybooks. Personalized books for kids help your children in imaging themselves in that world for example, instead of simply reading about the Disney Princesses, your daughter can actually be included in the story! This gives your children a wonderful self-esteem boost and helps them to explore themselves into the world of fantasy where they have wanted to go there since long and they can become more creative also.


You can easily buy your personalized books for kids and personalized storybooks here in very affordable prices. We also record personalized CDs exclusively for your child and the songs with your child’s name. This can be a perfect gift for your children with which they can lost into the world of fantasy made especially for them.
So hurry and get your own personalized storybooks and make your children’s dream come true.

Okomentovat