sobota 5. května 2012

On my wishlist (14)

Meme pocházející od Book Cick City. | O co v něm jde?

- Každou SOBOTU
- Zveřejnit pár knih, které bychom si chtěli pořídit, ale z určitého důvodu nemůžeme
- Mohou to být starší i novější knihy, nebo které mají teprve vyjít


Chvíle před koncem
Lauren Oliver

Tak na chvíli před koncem si brousím zuby opravdu ale opravdu dlouho. Chvilku jsem si dokonce myslela, že bych ji mohla vyhrát u Nikki Finn v hopu .. no a .. zase nic :D. Taky vždycky když přijdu někam do knihkupectví, zrovna ji nemají. Teď jsem navíc tak trošku švorc a rodiče mi už knihy odmítli financovat, proto si na ni asi ještě chvilku počkám. 

Nicméně mě námět, obálka, vlastně tak celkově kniha hodně zaujala a řadí se mezi tituly, po kterých momentálně nejvíc toužím.




Divergence 
Veronica Roth

Bezpochyby jednička na mém wishlistu. I kdybych se měla rozkrájet, tak tuto knížku MUSÍM mít! Po skvělých ohlasech na tuto knihu a i samotné dystopické bombě HG jsem se do této knihy doslova zamilovala. Dystopie se totiž pomalu ale jistě stává i mým oblíbeným žánrem. Snad jen doufám, že kniha naplní mé očekávání a proto se ji i na druhou stranu tak trošku bojím. Teď jen vydržet těch pár dní :).

2 komentářů:

E_V_E řekl(a)...

Divergencia predčí tvoje očakávania 8D to ti garantujem 8D je to skvelá kniha 8)

Simčila řekl(a)...

Na Before I Fall sa dlho, dlho chystám aj ja, ale slovenská verzia je pridrahá... a z americkej obálky nie som až taká odviazaná, tak ktovie - možno skončím i pri českej verzii! :) Divergencia je skvelá - myslím, že sa ti bude páčiť ;)

Okomentovat