středa 25. ledna 2012

Jak to bude dál? [1]

- Meme, které vytvořila Paži | O co v něm jde?

• Každou STŘEDU
• Vyberte si z knihy (nejlépe, kterou jste nečetli) náhodnou větu a k ní pak připište dalších 3-5 vět jako pokračování - volně, podle vaší fantazie

Název: Smečka / Nightshade
Autor: Andrea Cremer

- má věta: Mladí vlci zabručeli na souhlas a já ucítila jiskřičku naděje.

- pokračování: Tato jiskra se ve mne vzedmula jako oheň hned poté, co jsem spatřila náčelníka. Přistoupil ke mne a vše kolem rázem ztichlo. Měla jsem pocit, že se mi zastavila všechna krev v těle. Čekala jsem, že mé přání bude vyslyšeno a já se budu moci vrátit. Pak se ale stalo něco, co by mne ani ve snu nenapadlo. Ucítila jsem jeho pevné tesáky přímo na své krční tepně. 

- Ehm, můj první příspěvek :D. Berte to s rezervou, Smečku jsem ještě nečetla a tak se tedy jen mohu domnívat, co se v ní vlastně odehrává. A vím, že jsem jednu větu přešvihla, ale když já se rozjedu.. :)

6 komentářů:

Kacennnka řekl(a)...

popravdě? vůbec netuším, z které části smečky to vlastně je... :D

Lady McFly řekl(a)...

JO! Našla jsem to, kvůli tobě! :D Trvalo mi to asi celé 3 minuty, tak si toho važ! :D - Měla by to být strana 141, jestli to pomůže ;).

Paži řekl(a)...

Mě se to moc líbí. A myslím, že vůbec nevadí, že máš větu navíc. O to je to zajímavější.
A vůbec neva, že nevíš jak se to ve Smečce odehrává, protože tím víc můžeš popustit uzdu své fantazii ;)

Lady McFly řekl(a)...

Taky pravda :)).

Teresa Andrew řekl(a)...

prečítaj si ju,je to bomba kniha :)

Houp řekl(a)...

Páni... tak nejdříve ke knize, knihu jsem si zamilovala, oba dva díly jsou naprosto famózní. Těším se už na ten třetí díl, jen škoda, že bude mít tak ošklivou obálku. :/ A k těm tvým větám, jsou krásně napsané a mají napětí. pěkně píšeš :D

Okomentovat