sobota 4. srpna 2012

On my wishlist (16)

Meme pocházející od Book Cick City. | O co v něm jde?

- Každou SOBOTU
- Zveřejnit pár knih, které bychom si chtěli pořídit, ale z určitého důvodu nemůžeme
- Mohou to být starší i novější knihy, nebo které mají teprve vyjít


Glee knihy
Sophia Lowell

Glee je prostě můj srdcový seriál, u kterého se směju stejně tak jako pláču. Pořád dokola si pouštím některé písničky, jak v jejich verzi nebo v originále, ke kterému mě přivedl právě seriál. Když jsem se tedy dozvěděla, že vychází i knihy, skákala jsem štěstím a rozhodně si je chci pořídit nebo minimálně přečíst :).

4 komentářů:

Myanmar řekl(a)...

Teď jsem na tuhle sérii narazila u Vee a také se na ni chystám :) Snad je budou mít v knihovně!

Kristen řekl(a)...

Na seriál jsem dřív s nadšením koukala a viděla jsem první a druhou sérii, ale u té třetí jsem se pak nějak zasekla a nedokoukala ji. Možná se na to ještě zkusím mrknout, i když mi to začalo připadat pořád skoro to samé. Nicméně jejich verze písniček jsou vážně povedené. :)
Z těch knih jsem četla jen první díl, ale více ne. První díl se sice má odehrávat před seriálem (pokud se nepletu), ale mě některé ty postavy chováním neodpovídali těm seriálovým (ani už nevím proč). Dál jsem to nečetla, avšak docela by mě zajímalo jak moc knihy souvisí se seriálem. :)

Unknown řekl(a)...

Já Glee miluju :) viděla jsem už všechny 3 série a jsem moc ráda, že bude další :)
A víš o tom, že je i Glee Project? Je to soutěž o to, kdo si zahraje v Glee. Zpívají, dělají choreografii a natáčí videoklip. Je to super. A ve třetí sérii jsou už první výherci :D

Tsubaki řekl(a)...

knihy Glee!? WOW...i když je pravda že si to dost dobře nedokážu ani představit :DD

Okomentovat