úterý 31. července 2012

Měsíční chvástačka - červenec 2012

- Meme, které vytvořila Judit

Klasicky jako každý měsíc přicházím se svou chvástačkou, tentokrát za červenec. Nemyslím si, že je k tomu něco dalšího dodávat, snad jen, že dnes je to poprvé, co vám své přírůstky ukazuji na čas a ne zase s týdenním zpožděním :D. Teď už ale pojďme na to..

Knihy, které jsem vyhrála
I tento měsíc mi štěstí přálo a já vyhrála u Verči z books-and-smile.blogspot.cz knihu Princezna Viktorie. Z každé vyhrané knížky mám opravdu velkou radost ani tady tomu nebylo jinak a už se moc těším, až si ji budu moci přečíst :). Tímto také Verči ještě jednou děkuji!


Knihy, které jsem dostala k recenzi
Za recenzní výtisky tentokrát vděčím nakladatelstvím Host a Fortuna Libri, od nichž jsem obdržela knihy Dva  meče, pokračování Dvou zrcadel, které se mi moc líbily a Banku těl: Mladší. Právě Banku teď dočítám a musím říct, že je to úžasná kniha! Pokud Lissa těch posledních 100 stran, co mě čeká nějak nepokazí (a to snad ne, protože jsem četla, že konec je docela wow), tak je plný počet hvězdiček jasný!


Knihy, které jsem si koupila
Na můj vkus (a jako obvykle švorcový stav) jsem si koupila poměrně dost knih, a to celkem 5. Na našem dalším knižním srazu jsem objevila Prokletý maturiťák za skvělou cenu 99,- a tak jsem si i přes svůj původní záměr nějakou knihu přeci jen odvezla. Oškliví a Nejsem sériový vrah jsou z mého prvního nájezdu na internetové knihkupectví knihcentrum.cz, které je vážně skvělé v tom, že když nakoupíte knihy za více než 500,- a platíte online přes účet, tak máte poštovné zdarma (spolu s knihou pro mou výherkyni to na tu pětistovku stačilo, takže nulové poštovné :)). Když jsem pak v jedné víkendové akci objevila i Hostitele za necelých 350,- musel být můj a zrovna jsem přihodila i Chaos, první díl z dystopické série Hlas nože. Takže jsem úplně maximálně šťastná, protože Hostitel byl moje jednička na wishlistu už od té doby, co mi Rodaw na prvním knižním srazu řekla, že je to skvělá kniha a musím si ji přečíst. Od té doby na mě skáče na každém rohu a taky si ho chci přečíst před tím, než bude i film, který se právě natáčí. Takže ještě jednou, pro efekt - asi umřu štěstím, mám Hostitele!! :D


Jako vždy i fotka všech mých miláčků pohromadě:

Dnes jsem se možná o proti normálu trošku rozepsala. Ale zajímalo by vás v budoucnu jak, kde a za kolik jsem si určitou knihu pořídila a jen tak v rychlosti co na ni říkám? A co třeba nějaké tipy na knihkupectví (ať už internetová nebo kamenná) nebo na různé akce a slevy? :)) Nebo spíše fotky i zadních stran knih, popř. jak vypadají bez přebalu jak tomu bylo v minulé chvástačce? Či snad vše dohromady? Jen pište, pište! :))

6 komentářů:

TerushQaH řekl(a)...

hezké knížky.. mě bohužel nepřibyla žádná.. a rozhodně by mě zajímalo jak, kde a za kolik sis ji koupila a co na ni říkáš, a líbili by se tipy na různé akce a slevy.. =))

Christie (Neliss) řekl(a)...

Jéé, všetci majú Banku tiel, aj ja chcceeeem!:DD Hm, gratulujem k výhre a Hostiteľ je vážne super.^^"
Inak, neviem, bavia ma aj komentáre, ale zase fotky boli tiež fajn...:D Už ako chceš.

Kačí řekl(a)...

Banku těl ti závidím :D a určitě bych uvítala i nějaký tipy na knihkupectví a různý slevy a akce - knížky jsou prostě hezký,ale drahý koníček :-))

Paži řekl(a)...

Ahojky, určitě si Hostitele co nejdříve přečti je to krásná kniha. Já na ni zrovna včera psala recenzi. Tak šup šup di ní ;)

Eruvie řekl(a)...

Skvělé knihy a moc gratuluji k výhře. Princeznu Viktorii mám taky, ale teprve se na ni chystám.
Jinak, strašně moc bych si chtěla přečíst Hlas nože, Ošklivé a Banku těl. A ano, Hostitel je vážně skvělá kniha, zezačátku možná trochu zvláštní a nudná, ale jinak opravdu úžasná. :)

Zuzzi řekl(a)...

I ty jsi za měsíc "ulovila" bezva knihy... Tipy na knihkupectví a akce bych určitě ocenila, protože se mi zdá, že stále hledám na špatném místě. Na Banku těl jsem se dnes zasněně koukala v knihkupectví, hold si ji už taky musím pořídit :DD

Okomentovat