pondělí 6. února 2012

Měsíční chvástačka - leden 2012

- Meme, které vytvořila Judit

S měsíční chvástačkou na leden přicházím trošku později, ale to snad nevadí. 

Minulý měsíc byl, co se týče nových knih, docela zvláštní. Přes dva týdny jsem ležela s angínou a poté následně doháněla školu, nestihla jsem tedy za celou tu dobu do knihkupectví ani nahlédnout, natož si nějakou knihu koupit. Na recenzní výtisky jsem neměla sílu, proto ani ty neočekávejte. A o soutěžích ani nemluvím - štěstí mi nepřeje. Jediná položka, která tento článek zachránila od naprosté prázdnoty je "Knihy, které jsem dostala jako dárek". Minulý měsíc (konkrétně 17.1.) jsem totiž měla šestnácté narozeniny. Opravdu jsem je nijak speciálně neslavila, tady jsem také vědět nedala, dokonce neprobíhala žádná narozeninová giveaway nebo něco podobného - snad příště. Dost už ale řečí, zde přikládám fotky čtyř knih, které mi za leden přibyly:


- Leviatan, Čas čarodějnic a Smečku mi moje milovaná maminka objednala na bux.cz a první díl Roztomilých malých lhářek mi darovala kamarádka. Všechny knihy mají opravdu krásné obálky a já se na ně nemůžu vynadívat. Dole ještě přidávám společnou fotku v komínku.


- Tak to bude asi všechno. Doufám, že příští měsíc vám toho budu moci ukázat více :).

5 komentářů:

Ells řekl(a)...

Konečně jednou znám všechny knížky z chvástačky... :D Smečku a Leviatan mám přečtené, ale ty dvě jsou zatím v nedohlednu... Ale jsou docela lákavé... Obzvlášť ten čas čarodějnic... :)

Teresa Andrew řekl(a)...

Poznám všetky,naozaj,každá z nich je dobrá kniha,ktorú sa oplatí prečítať :)

Lady McFly řekl(a)...

Ano, ano - nic neznámého, natož cizojazyčného u mě nehledejte :D. Raději si počkám, co na knihu řeknou ostatní a až poté si ji pořídím :).

Eru řekl(a)...

Souhlasím, opravdu mají všechny krásné obálky. =) Čas čarodějnic zrovna čtu a líbí se mi. Leviatan mám taky v plánu si koupit, ale zatím je to ještě v nedohlednu... =D

Houp řekl(a)...

Smečka je skvělá knížka, mrzí mě, že jsme jí měla jenom půjčenou. Moc ráda bych měla celou tuhle serii doma. Ale myslím si, že všechny budou super.

Okomentovat